Lunch & Learn met Amac Pro

210320_BUS-MacShoot-Sydney_AJS_04973-13734
  • Utrecht
    Proostwetering 9 3543 AB The Wall

Met veel plezier kondigen we hierbij het eerste partner event van het jaar aan: het Lunch & Learn Amac Pro DDA event. DDA en partner Amac bundelen hun krachten en gaan, samen met jullie, graag verder in gesprek over één van de meest besproken onderwerpen van het afgelopen jaar: cyber security en informatiebeveiliging. 

Amac heeft een op maat gemaakt event ontwikkeld speciaal voor DDA leden. Het event focust zich op beveiliging en beheer van de werkplek. En om precies te zijn, de Apple-werkplek. Want de kracht van Apple’s platform kan tevens als een zwakte worden gezien, als we kijken naar het gedrag van eindgebruikers. Met de groeiende integratie van iOS en macOS in het bedrijfsleven worden gebruikers van deze platformen steeds vaker het doelwit van kwaadwillenden. Dus als jij je afvraagt hoe goed de IT binnen jouw organisatie beveiligd is? Of je zelf risico’s loopt, hoe je dat weet en - het belangrijkste - hoe je het voorkomt en jouw werkomgeving veiliger maakt? Zorg dan dat je er op 4 april bij bent!

In deze sessie zal Patrick Weel, Systems Engineer bij Jamf, een samenvatting geven van hun jaarlijkse beveiligingsrapport. Hij zal ook de potentiële gevaren bespreken waarmee gebruikers en organisaties te maken kunnen krijgen, waaronder phishing, adware, cryptojacking, malware en ransomware, met speciale aandacht voor het Apple-ecosysteem.

Wel geïnteresseerd, maar werken jullie niet met Apple? Geen probleem, ook dan ben je welkom. Wie weet twijfel je al een tijdje over een mogelijke overstap naar Apple en kan dit event je helpen een beslissing hierin te nemen.

Voor wie
Dit event is bedoeld voor iedereen die zich binnen de digitale organisatie bezighoudt met de werkplek en de beveiliging hiervan. Dat kan zijn de bureau eigenaar zelf, CTO, office manager etc.

Locatie
The Wall
Proostwetering 9
3543 AB Utrecht

Programma
11:30 Inloop
11:45 Welkomstwoord door Amac - Joeri Noijen
12:00 Security & beheer Jamf - Patrick Weel
12:30 Korte pauze

Start en uitleg lunch discussie Amac door Joeri Noijen & Jurgen Slieker
12:40 Stelling 1 uiteengezet door Robbert Seidemann
13:00 Praktijkverhaal
13:20 Stelling 2 uiteengezet door Jurgen Slieker
13:45 Einde

Je kan hier voor het event inschrijven. We kijken uit naar je komst. Heb je voorafgaand aan het event al vragen? Geef die dan door aan het DDA bureaumanagement via info@dutchdigitalagencies.com. Dan zorgen wij ervoor dat deze tijdig bij Amac terecht komen en we je vraag tijdens het event in behandeling kunnen nemen.

Hopelijk tot 4 april!
Fenna & Karlijn

2024-04-04T11:30:00 2024-04-04T13:45:00